2011. április 1., péntek

Kedves Olvasók!


Ahogy szokták mondani, minden kezdet nehéz, de én nem így gondolom.  Sok ilyen és ehhez hasonló mondatocska ragad meg a fejünkben és tudattalanul is alakítja az életünket. Gondoljunk csak bele, hogy milyen nehezen kezdünk bele egyes dolgainkba; például egy új munka. Sokan inkább a régi helyükön maradnak és elviselik a főnök és a munkatársak rosszalló megjegyzéseit. Pedig változtatni JÓ! Éppen ezért én lelkesen vágok bele ebbe az új blogba, magam mögött hagyva a korábban említett szólás-mondást (tervezek egy hosszabb blogbejegyzést gondolataink teremtő erejéről).
Nagyjából másfél éve egy agykontroll tanfolyam hatására kezdtek el érdekelni az ezoterikus irányú témák, majd az egészséges étkezés és minden, ami ezen két témához kapcsolódik.
Jöttek az ilyen témájú újságok, könyvek és tanfolyamok; valamint elkezdett érdekelni a coaching is. Szóval mindent egybevetve szeretném kipróbálni magam mint blogger, aki tanácsokat, ötleteket, illetve néha csak egy-egy mélyebbre ható gondolatot ad.
Remélem, hogy sok hasznos információt kaptok majd (remélem nem baj a tegező forma, de ahogy Müller Péter mondta; a magázás olyan távolságtartó :-) ), amit használni tudtok az életben, és így én is tettem valamit értetek!

1 megjegyzés: