2013. szeptember 21., szombat

Összhangban a természettel


Több szempontból is alkalmas ez az időszak a terhek elengedésére. Ahogy a fák megszabadulnak a leveleiktől, úgy tudunk mi is búcsút mondani a félelmeinknek, aggodalmainknak, haragunknak, és minden más negatív érzésnek.

Ezek után kezdődhet a lelki feltöltekezés, hogy a tavaszt teljesen megújultan kezdjük majd. A természet körforgása hatással van az emberi lélekre is, és érdemes kihasználni ezeket az egybeeséseket.

Mivel tegnaptól a fogyó hold időszakába kerültünk, ez szintén kedvez az elengedésnek. A Hold nagy hatással van ránk; egyes emberek ezt különösen megérzik, főleg, ha Hold uralta asztrológiai képlettel rendelkeznek (pl. rák csillagjegy).

Használjuk ki ezeket a kínálkozó alkalmakat, mert amíg tele vagyunk negatív érzésekkel, addig nem tudjuk megnyitni magunkat a boldogság előtt. A boldogság pedig az ember legalapvetőbb állapota; csak az ego megpróbálja ezt elfeledtetni velünk. Ne engedjük, mert egy sokkal élhetőbb környezetet, várost, országot és világot hozhatunk létre azzal, ha megengedjük magunknak a boldogságot.


Ne halogassuk tovább a dolgokat, és dobjunk le magunkról mindent, amire már nincs szükségünk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése