2011. augusztus 4., csütörtök

Mentsük meg a férfiakat!


 
Rögtön adódik a kérdés, hogy mitől? Nem kell sokat gondolkodni, hiszen a férfiak a statisztikák szerint hamarabb halnak meg, mint a nők. Ennek több oka is van.
A férfiak kevésbé tudják oldani a stresszt, mint a nők. Számukra még valamilyen szintű szégyennel ér fel a sírás, az érzelmek kibeszélése vagy akár a relaxáció is. Gyerekkoruk óta hordják a tudatalattijukban ezeket a berögződéseket. Éppen azért a feszültség csak gyülemlik bennük, mindaddig, amíg valamilyen betegségben utat nem tör magának.
A másik ok, hogy bizonyos fizikai tünetekkel elég későn fordulnak orvoshoz, megnehezítve ezzel a gyógyulást.
Mi nők akármennyi rosszat tudunk is mondani a férfiakra, szeretnénk, hogy minél tovább velünk legyenek. Ezért nekünk kell a kezünkbe venni az irányítást és változást hozni az életükbe. Természetesen csak kis lépésekben, hogy ne legyen túl feltűnő. Ajánlom a http://www.mentsukmegaferfiakat.hu/-t, ahol sokkal bővebb információt kaptok a témában.

2 megjegyzés:

  1. Az én férjem kb. 4-5 éve jött rá, hogyha nem oldja valamilyen formában a stresszt, akkor egyenes az út a szívinfarktus felé. Azóta naponta relaxál, csakráttisztít rendszeresen és ami már az én feladatom, hogy kikapcsolódjon. Sok családi programot szervezek, időnként úgy is, hogy csak én viszem el a gyerekeket, hogy ő egyedül tudjon pihenni (ahogy ő fogalmaz, kiszellőztetni a fejét!)
    Glória

    VálaszTörlés
  2. Példamutató együttműködés! :)

    VálaszTörlés