2011. május 1., vasárnap

Akinek sokat köszönhetünk

 
Gondolom, hogy nem sokat kell gondolkodnotok, hogy kikről van szó a mai nap. Természetesen az édesanyákról. Ez a nap méltán jár nekik és nekünk, ha még megtehetjük, csodássá kell tenni. Ugyanis gondoljunk bele, hogy ők szinte minden napot ránk áldoznak, illetve áldoztak.
Amennyiben valaki közületek már anya, biztosan jobban tudja, hogy mennyi mindenről le kell mondani egy gyerek születésekor. Gondolok itt az ébren töltött éjszakákra, a szórakozásra, az aggódástól mentes pillanatokra és még sorolhatnám. De az édesanyák örömmel teszik mindezt, mosollyal az arcukon és mi tényleg elhisszük, hogy mi vagyunk a legfontosabbak (és ez így is van).
Úgy gondolom tehát, hogy ezt a napot ajánljuk fel nekik és töltsünk minél több időt velük. Amennyiben távol vannak, akkor pedig ott a telefon, vagy bármely más internet adta lehetőség.
Ha pedig az a sajnálatos helyzet áll fenn valamelyikőtöknél, hogy már nem lehet vele az édesanyja, akkoris hiszem, hogy ha gondolatban elbeszélget vele, annak is ugyanolyan értéke van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése