2011. május 20., péntek

Pénzmágnes


Volt már szó a pénzhez való viszonyról, de most egy konkrét technikát szeretnék megosztani veletek. Pénzmágnes meditáció a neve, de nem szükséges, hogy gyakorlott meditálók legyetek. Elég, ha egy nyugodt, relaxált állapotba kerültök. A pénzmágnes folyamata a következő:


Első rész:

Kerülj relaxált állapotba, és láss 10 arcot egyenként, egymás után. Ezek az arcok lehetnek olyanok, akiket ismersz, de lehetnek teljesen idegenek is. Lásd ezeket az arcokat úgy,
hogy mindegyikük mosolyog. Ha egyik-másik arc nem mosolyog, küldj neki magadból pozitív energiát, hogy mosolyogjon, és gondolatban üzend meg neki, hogy hamarosan újra látni fogod. Minden este láss 10 új ismerős arcot, ha mar nincs több ismerős arc, akkor hagyd, hogy a képzeleted mutasson újabb mosolygó arcokat. (Ez a része a meditálásnak több embert vonz az életedbe; olyanokat mint te vagy, olyanokat akik meg szeretnének ismerkedni veled, vagy akik vevőid, ügyfeleid akarnak lenni, stb.)


Második rész:

Képzeld el, hogy egy gyönyörű erdős, fás helyen sétálsz. Most vedd észre, hogy az egész tested körbe van véve nagyon finom arany színű porral. Az aranypor mágnesezve van, és pénzt vonz magához. Figyeld, ahogy a szél fúj, a sok pénz, amit az aranypor vonz, ragad hozzád az aranypor miatt. Lásd magad, hogy örömmel elfogadod ezt a pénzt, mert tudod, hogy a tied. Nem kell neked semmit tenni ezért a pénzért, mert igazán megérdemled: ez a pénz tied, és senki másé! (Ez a rész hoz neked bőséget, gazdagságot, néha teljesen váratlanul, olyan helyekről, vagy olyan formában, amire nem is gondoltál)

Ha 21 napig esténként meditálsz erről, az segíteni fog, akár hiszel benne akár nem! A 21. nap után nem fontos folytatni. Kell, hogy tartsunk egy kis pihenőt. A saját intuíciód majd megmondja, hogy legközelebb mikor, vagy milyen gyakran csináld a 21 napos pénzmágnes meditációt.

Én csak annyit tudok hozzátenni, hogy kipróbáltam többször is, és valamilyen oknál fogva épp akkor kisebb-nagyobb pénzösszeghez jutottam. Azt hiszem, egy próbát megér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése