2019. január 27., vasárnap

Megélheted a szerelem csodáját!
Mostanában két típusú emberrel találkozom. Az egyik azt érzi, hogy megtalálta élete szerelmét, és minden a helyén van, boldog szerelemben él. A másik az, aki csak tűr a nehézségekkel teli kapcsolatában, és nem mer változtatni, vagy aki már hosszú ideje a társát szeretné megtalálni. Két annyira élesen elkülönülő út mutatkozik meg, hogy elgondolkodtam a miértjén és a lehetőségeken.

Az biztos, hogy mióta ezzel a hivatással foglalkozom, mindig a szerelem volt a legfontosabb téma, és ez okozta a legnagyobb kérdéseket is. Rengeteg helyzetet ismertem meg, láttam át, és egyértelművé vált, hogy csak az lett igazán boldog, aki a legjobbra várt, és nem sajnálta sem az időt, sem az energiát, hogy bevonzza azt az életébe. Meg lehet állapodni az átlagossal, vagy bele lehet beszélni, hogy az mégis több az átlagnál, és boldogságot okoz. Egy idő után azonban a saját magunknak adott hazugságok is felszínre kerülnek, és megmutatják az igazságot. Ekkor pedig szembe kell nézni a valósággal, a saját választásoddal. Fel kell tenni a kérdést, hogy mivel tudsz elégedett lenni? Ha boldogságot szánsz magadnak, akkor a szerelemben is a legjobbra kell törekedned. Sokan nem szeretnek várakozni, és te is egy lehetsz közülük, de a türelem többnyire elhozza a hozzá fűzött reményeket. Sok tényezőnek kell a helyére kerülni, amíg két lélek egymásra talál a fizikai síkon. Ezt nem tudod irányítani, illetve csak a saját életeddel kapcsolatos történéseket. Nagy haladást érhetsz el így is, de természetesen ez még nem elég a beteljesüléshez. A másik félre is szükség van, aki nem biztos, hogy annyira tudatos, mint te vagy. 

Engedj időt a helyzetnek, hogy kibontakozzon, illetve egy rossz kapcsolat esetében, megoldódjon. Ha rám hallgatsz, akkor nem egy konkrét személyt akarsz az életedbe vonzani, illetve egy konkrét megoldást megteremteni, hanem egy csodálatos érzést, ami folyamatosan áramlik, a legnagyobb boldogságot magával hozva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése