2019. január 5., szombat

Hogyan merj változtatni az életeden?



Miért olyan nehéz változtatni, különösen egy olyan világban, ahol egymást érik a különböző ingerek? Sokszor belesüppedsz egy olyan tudatállapotba, amely inkább az állóvíz helyzetet tartja normálisnak, és megelégszik az átlagossal, csak ne kelljen változtatni. Van egy belső kényszer, amit lehet egónak is nevezni, és ez visszatart attól, hogy változtass az életeden. A célja az, hogy megakadályozza a boldogságod, és helyette félelemmel árassza el a mindennapjaidat. Nem kell támadni ellene, harcolni vele, hiszen ezzel megkapja azt a figyelmet, amire vágyik, és máris letérített az utadról.

A komfortzóna kényelmes hely, de nem hozható összefüggésbe a csodákkal, amire vágysz. Amint egy picit is szeretnél onnan kimozdulni, megjelennek a félelmek, és elkezdenek a gondolataidba áramlani a régi, rossz tapasztalások, lehetséges negatív végkifejletek.

Amikor eléd kerül egy változás, vizsgáld meg a lehetőségeidet, és nézd meg, hogy racionális-e a félelmed. Menj bele a helyzetbe, hiszen így felismerheted a valóságot. Sokszor nincs alapja a szorongásnak, és a valóság sokkal fényesebb, mint a képzelet. Mindig a szeretet szavára hallgass a félelem helyett.

A legnagyobb csodáktól többnyire a félelmek választanak el. Ne bánd, hogy a múltban nem mertél cselekedni, hiszen azt már nem változtathatod meg, de a jövőben még ott a lehetőséged arra, hogy bátorsággal megvalósíts egy boldog életet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése