2016. április 2., szombat

Bárcsak megtörténne…



Nagyon sokszor hallom mostanában, hogy magukat optimista gondolkodónak tartó személyek azt mondják, hogy bárcsak velük is történne valami jó. Amíg ez a gondolat beférkőzik a fejedbe, addig folyamatosan csak a hiányt éled meg. Ezzel a cselekedettel pedig még több hiányt fog vonzani az életedbe, a hasonló hasonlót vonz elmélete alapján.

Mivel felelősséged van a saját életed iránt, ezért rajtad múlik, hogy mi fog történni az életedben. Ha valamit nagyon akarsz, akkor a ’bárcsak…’ mondat helyett inkább vizualizálj, mondj megerősítéseket, és cselekedj a vágyaid megvalósulása érdekében.


Senkinek nem hullik az ölébe a csoda csak úgy, minden erőfeszítés nélkül. Sokszor nem látod, hogy mások mennyi mindent megtettek, hogy elérjék mindazt, amit szeretnének, hiszen csak a végeredményt látod. Tétlenül várni az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz a saját életed ellen. Viszont, ha a gondolataidat, érzéseidet, szavaidat és tetteidet egyensúlyba hozod a vágyaiddal, akkor te is azon ’szerencsések’ közé fogsz tartozni, akiket sokan irigyelnek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése