2012. január 11., szerda

Segítőink


Hányszor éreztétek már olyan egyedül magatokat, hogy nem tudtatok kihez fordulni? Előfordulhat, hogy kétségbeesett helyzetünkben nem vesszük észre, hogy igenis vannak felsőbb segítők, akik bármikor a szolgálatunkba állnak, ha kérjük őket.
Igen, kérjük. Fontos, hogy Ők maguktól nem segítenek, csak, ha van elég bátorságunk kérni. (Néha már a kérés megtestesülése is segítséget jelent.) Számomra ezek a segítők az Angyalok. Manapság már-már angyalkultusz alakult ki, de azon a véleményen vagyok, hogy attól, hogy telezsúfoljuk lakásunkat angyalokkal kapcsolatos tárgyakkal, még nem kapunk segítséget szorult helyzetünkben.
Egy őszinte kérés sokkal többet jelent, amit, ha a hála érzése is követ, akkor még hatékonyabb lehet. Természetesen vannak meditációk, melyek még közelebb vihetnek ezekhez a csodás lényekhez, de nem szükséges ahhoz, hogy kérjünk.  
Amennyiben választ kértek valamivel kapcsolatban, figyeljetek a belső hangra, ami megadja a megfelelő választ. 
Tudatunkban az angyalok sokféle formát ölthetnek, elképzelésükkor nyugodtan engedjük szabadon a fantáziánkat. Meglátjátok, már ettől kevésbé magányosnak fogjátok érezni magatokat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése