2020. január 19., vasárnap

Hamis vagy igaz boldogság?Embernek lenni nem mindig egyszerű… Tele van az élet külső hatásokkal, és sokszor azt sem tudjuk, hogy mire is vágyunk valójában. Elgondolkodtál már ezen? Hamis vagy igaz boldogságra vágysz? Nagyon sokan élnek olyan hamis boldogságban, amikor mások elvárásainak megfelelve akarják kialakítani az életüket. Ilyenkor látszólag minden tökéletes, de mégis hiányzik valami; valami, ami a pluszt, a szikrát jelentené az életben. Ilyenkor a fény egyáltalán nem olyan erős, mint lehetne, hiszen nem a szív vágyai vezérlik az életet, hanem az egó hangja. Ennek megváltoztatásához hatalmas bátorságra van szükség. 
Kitűnni a tömegből nem mindig egyszerű, de mégis a legnagyobb boldogságot hozhatja az életedbe. Az igaz boldogság nagyobb rizikóval jár, de mégis megéri belevágni, ha szeretnéd kihozni a legjobbat magadból. Adj időt magadnak arra, hogy megvizsgáld a szíved vágyait. Nem kell elsietni, csak indulj el az igaz boldogság útján. Tedd meg az első lépéseket, és rázd le magadról mások elvárásait. A hamisság soha nem fogja megadni neked azt, amire a lelked vár. 
És ne feledd, hogy nem azért születtél, hogy másoknak felelj meg, hanem azért, hogy az égieknek tett ígéretedet a boldogságra, megvalósítsd itt a földön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése