2019. október 12., szombat

Ellentétek




Manapság hatalmas ellentéteket élhetünk meg a magánéletünkben, de a sokkal tágabb környezetünkben is. Mivel ezt a bejegyzést olvasod, biztos vagyok benne, hogy neked is van hasonló tapasztalatod. 
Az érzékeny lelkeket még jobban meg tudják viselni ezek az ellentétek. Mivel a világon egyre nő azoknak a száma, akik szeretnék a lelküket tudatosan ápolni, ezért a másik oldal is intenzíven jelen van, hiszen nem akarja, hogy elveszítse ezt a csatát. Te, aki szeretnél egyre magasabbra jutni, nem is gondolod azt, hogy ezzel milyen ellentéteket indítasz be magad körül. Nem mindenki szereti látni a magasságot, hiszen ez azt jelenti, hogy ő is képes lenne a felemelkedésre. De ne húzzanak vissza ezek az emberek, hiszen te már elindultál a tudatos fejlődés útján, és így tud az életed is egyre boldogabbá válni. Érzékeny lelked nem biztos, hogy könnyen nemet tud mondani, és ki tud állni magáért, pedig jobb, ha ezt is elsajátítod, hiszen valószínű, hogy manapság szükséged lesz rá. 
A spirituális lélek nem gyenge lelket jelent, hanem egy határozottan erős lelket, akit a szeretet vezérel az útján. Ezt soha ne felejtsd el, hiszen ez a szeretet a legfényesebb csillag, amely vezet az utadon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése