2018. augusztus 15., szerda

Merj egyedi lenni
Manapság nem egyszerű kitűnni a tömegből. Ha olyan helyen élsz, ahol a többség átlagos gondolkodású, és te valamiben más vagy, akkor biztosan tudod, hogy miről beszélek. Számomra vannak olyan helyzetek, amikor azt érzem, mintha senki vagy csak nagyon kevesen értenének meg. De még azért a néhány emberért is hálás vagyok, akik osztoznak a különcségemben, hiszen csodálatos közösséget alkothatok velük.

Sokszor találkoztam olyan ügyfelekkel, akik titkolták az élethez való hozzáállásukat, hiszen mit fognak szólni mások. Számomra ez nem visszatartó erő, mert azt gondolom, hogy mindenkinek megadatott a gondolkodás szabadsága. Én is elfogadom mások gondolkodásmódját, és cserébe elvárom, hogy ők is elfogadják az enyémet. Azonosulni nem kell vele, csak tartsák azt tiszteletben.

Ha te is kitűnsz, akkor biztosan észrevetted, hogy nehezebb emberi kapcsolatokat is kialakítani. Hiszen a hasonló a hasonlót elve alapján, olyan személlyel tudsz harmonikus kapcsolatot kialakítani, aki valamilyen szinten hasonlatos hozzád. Ennek elfogadása nem egyszerű, hiszen azt láthatod, hogy mások mennyire könnyen alakítanak ki szerelmi vagy baráti kapcsolatokat. Megfordulhat a fejedben, hogy inkább te is lemondasz a „másságodról”, hogy megkönnyítsd az életed.

Én azt ajánlom, hogy ne tedd, hiszen ezzel feladnád magad, azt az értékes lelket, amit magaddal hoztál ebben a testben. Ha kitartasz, és optimista gondolkodással magadhoz vonzod a hasonló személyeket, akkor viszont sokkal mélyebb és tartalmasabb kapcsolatokban lesz részed.

Nem tudom azt mondani neked, hogy a spiritualitás útja könnyű, de abban meg tudlak erősíteni, hogy így meg tudod valósítani a legnagyobb csodákat, és a megélésük is sokkal intenzívebb lesz számodra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése