2017. március 22., szerda

Az angyali üzenetek csodájaSzámomra a kártyaolvasás egyet jelent az angyali üzenetközvetítéssel. Hiszen többnyire csak angyalkártyát használok, vagy hozzájuk kapcsolódó kártyacsomagokat. A tarot volt az első tapasztalásom ezen a területen, és ezt követte az angyal tarot, mert sokkal pontosabbnak és szeretettel telibbnek éreztem.

A kártyaolvasás előtt mindig megtisztítom a kártyacsomagot, és kérem az angyalok védelmét, valamint hogy csak tiszta üzenetet tudjak átadni az üzenetet kérőnek, amivel boldogabbá teheti az életét, és örömmel haladhat azon az úton, ami a céljához vezeti.
Ezt követik az üzenetek. Mindig egy általános üzenettel kezdek, mivel az angyalok sokszor sokkal jobban tudják, hogy milyen információra van szükségünk. Ők mindig azt tudatják velünk, ami a leghasznosabb az adott helyzetben. És ez lehet olyan információ is, amit nehezünkre esik meghallani, de mégis a boldogság felé vezérel minket.

Aztán a főbb életterületek következnek. Teljes körű kártyaolvasás esetén szerelem, párkapcsolat, munka, anyagiak, család, egészség. Ha vannak konkrét kérdések, azt is fel lehet tenni az angyaloknak, és ők átadják azt az információt, amit az adott helyzetben tudnunk kell. Ettől nem adnak se többet, se kevesebbet. Bízni kell abban, hogy azt tudatják, ami a legfontosabb nekünk.
Egy üzenetközvetítéshez mindig nagyon nyugodt körülmény szükséges, és az üzenet fogadójának is nagyon tisztának kell lennie. Ezért is étkezem tisztán; hús, tej, tojás és cukormentesen. És természetesen sokkal jobban is érzem magam így.

Láthatjátok, hogy egy ilyen kártyaolvasás során nagyon figyelmesnek kell lenni, hogy bármilyen csatornából érkezzen is az információ, azt át tudjam adni.

Hálás vagyok az égieknek, hogy erre az útra vezettek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése