2018. február 25., vasárnap

Kit is keresünk…?




Mi, nők, rengetegszer megkapjuk, hogy mennyire nagy igényeink vannak, holott ezeket a nagynak mondott igényeket mi teljesen reálisnak látjuk. Nem vágyunk nagyra, csak egy Férfira, akire fel tudunk nézni, de aki gyengéd is tud lenni, és ki tudja fejezni az irántunk érzett érzéseit. Nem kell, hogy folyamatosan mondogassa, mennyire szeret minket; elég, ha tettekkel mutatja meg, amelyektől mosolyra húzódik a szánk, és tudjuk, hogy nyugodtan viszont szerethetünk.
Nem vágyunk óriási ajándékokra, csak olyan apró meglepetésekre, amelyekből látszik, hogy igenis a Férfi figyel arra, hogy mit mondunk és mire van szükségünk.
Olyan Férfira vágyunk, akire felnézhetünk az ereje miatt, de ez az erő leginkább azt jelentse, hogy biztonságban tudjuk érezni magunkat mellette életünk minden helyzetében.
Olyan Férfira vágyunk, akivel mindent meg tudunk beszélni, és nincsenek tabuk, hiszen az őszinteségre alapoztuk a kapcsolatunkat. Szükségünk van azonban szabadságra, hiszen valljuk, hogy önálló nők vagyunk, akiknek egy kapcsolaton kívül is van élete, éppen ezért elvárjuk, de adjuk is a bizalmat.
Látni akarjuk a Férfi szemében, hogy akar minket, becsül minket és büszke arra, hogy maga mellett tudhat minket. Büszke arra, akik vagyunk, és a szemében ragyogással mutat be minket mindenkinek, hiszen számára tökéletesek vagyunk.
Nem várunk sokat, hiszen cserébe mi is ugyanezt tudjuk adni a valódi Férfinak. Nem várunk többet, mint, amit mi is adni tudunk. Ez így igazságos, és ez lehet egy csodálatos kapcsolat stabil alapja, amelyre mindannyian vágyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése