2013. november 6., szerda

Élet kontra Élet


Gondolom, hogy érdekesnek találjátok a címet, hisz mi különbség lenne 'élet' és 'élet' között? Véleményem szerint nagyon is sok. Életnek nevezzük azt is, ha reggel kikelsz az ágyból és egykedvűen elvégzed a napi tennivalóid. De élet az is, amikor örömmel és valódi mosollyal az arcodon teszed a dolgod. Azt hiszem így már érthető a nem is olyan kicsi különbség.

Szerintem a két élet között egy nagyon kicsi különbség van; mégpedig az akarat. Akarod, hogy a napok csak úgy elmenjenek melletted, és ne érzékeld az életet? Esetleg arra vágysz, hogy érezd magadban az örömöt, boldogságot és mindezeket belevidd a mindennapjaidba?

Számomra a döntés egyértelmű, de tudom, hogy sokan gondolják, hogy nem olyan egyszerű ennek a véghezvitele. Lehetséges, hogy nem rögtön az első naptól fogjátok érzékelni a valódi életet önmagatokban, de ez egy folyamat kezdete, ami egy valódi életet ajándékoz nektek.  

Hinnetek kell abban, hogy megérdemlitek ezt a csodás életet. Ugyanis mi értelme lenne annak, hogy az életet sötétnek és szomorúnak lássuk? Lényegtelen, hogy milyen teremtőben hisztek, de, ha mi megalkotunk valamit, akkor azt szeretettel tesszük és teremtésünk tárgyának a legjobbat akarjuk. Tehát biztos, hogy az, aki minket létrehozott; a legjobbat akarta és akarja nekünk.

Ha a Teremtő boldognak akar látni minket, akkor nem kétséges, hogy nekünk is ugyanezt kell tennünk magunkkal szemben.


Dönts, határozz, cselekedj és meg fogsz kapni minden segítséget! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése