2018. december 1., szombat

Az angyalok segítségeSzeretnék veletek megosztani egy tapasztalást, ami bizonyítja, hogy angyali segítséggel lehet a legkönnyebben elérni a célokat. Tavaly december 2-án, a névnapomon kaptam anyukámtól egy kék topáz fülbevalót. Angyali jel volt az írásra, és még aznap el is kezdtem a megvalósítást. Nem voltak bennem kérdések. Közben folyamatosan kértem az égieket, különösen Gabriel arkangyalt, hogy vezessen, segítsen, és mutassa meg nekem, hogy melyik a legmegfelelőbb kiadó számomra.
Olyan kiadót szerettem volna, akivel könnyen megy a közös munka, és akivel kölcsönösen segítjük egymást. Nem zártam ki semmit, és nyitott voltam bármilyen lehetőségre. Egy nyári hónapban elküldtem az e-mail-em, és vártam. Kértem az angyalok segítségét, de rengeteg dolgom volt mellette, így nem kezdtem el aggódni, hogy nem érkezett rögtön válasz. 
Aztán egy péntek délelőtt megcsörrent a telefon, és felhívott a Trivium kiadó, hogy érdekli őket a könyv, és szeretnének többet olvasni belőle. Attól a pillanattól fogva majdnem biztos voltam abban, hogy kiadják a könyvem, és csodás együttműködés kezdődik el. A személyes találkozó után elmondhatom, hogy az angyalok vezettek el hozzájuk, mert egy olyan segítőkész házaspárról van szó, akik megadták nekem a lehetőséget, hogy a könyvem adta fontos üzenet eljusson mindenkihez, akinek szüksége van rá. A kiadó 28 éve működik, és érez rá arra, hogy mire van szüksége az olvasóknak. Azzal az alázattal és tudással fordultak felém, amit el sem tudtam korábban képzelni. Meghallgatták az elképzeléseimet, és segítettek is a megvalósításban. Ennek eredményeképpen tarthatom kezemben az első gyermekemnek nevezett könyvemet. 
Tudom, hogy az égiek vezettek el hozzájuk, mert ők is nyitottak ezekre a tiszta energiákra. Köszönöm nektek, Trivium kiadó!  Köszönöm nektek, Angyalok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése